Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Varancha_ro

 

Varancha

 
 
 

Vrancea este taramul transhumantei, fapt necontestat, ceea ce de asemenea explica caracterul pastoral si de traditie folclorica. Ideea VARANCHA a venit dintr-o dorinta de a readuce vinurile Vrancene la adevarata lor valoare antica.

Numele Vrancea, documentat ca VARANCHA in anul 1431, este in general descris de experti ca fiind denumire de 'munte' sau 'corb', sugerand densitatea padurilor negre ca un corb sau 'ochi de butoi'.

Sunt marturii ce vorbesc despre existenta conditiilor naturale foarte favorabile cresterii vitei de vie, si de asemenea, de atasamentul plantei fata de oamenii ce au trait aici, prin viata lor si cunostinte.

Gama VARANCHA include soiuri pur Romanesti si varietati internationale, procesate intr-un stil demi-sec, folosing metode traditionale Romanesti.

 

 
 
Feteasca Regala   Vin de culoare galben-verzuie, sprintar si cuceritor prin aroma floral discreta. Un vin proaspat, inviorator, ideal pentru sarbatori, pentru ca el creaza si mentine buna dispozitie.

Feteasca Regala

Vin de culoare galben-verzuie, sprintar si cuceritor prin aroma floral discreta. Un vin proaspat, inviorator, ideal pentru sarbatori, pentru ca el creaza si mentine buna dispozitie.


Merlot   Vin de culoare rosie rubinie, destul de intensa. Aroma este fina si persistenta, asemanatoare prunelor si cireselor negre. Gustul este rafinat, delicat, armonios, devenind cu timpul rotund, usor catifelat si placut.

Merlot

Vin de culoare rosie rubinie, destul de intensa. Aroma este fina si persistenta, asemanatoare prunelor si cireselor negre. Gustul este rafinat, delicat, armonios, devenind cu timpul rotund, usor catifelat si placut.
Muscat Ottonel   Un vin alb demidulce ce incanta prin arome complexe de caise, piersici si note exotice de ananas. Aciditatea ridicata si corpolenta medie il face vinul perfect pentru vara

Muscat Ottonel

Un vin alb demidulce ce incanta prin arome complexe de caise, piersici si note exotice de ananas. Aciditatea ridicata si corpolenta medie il face vinul perfect pentru vara


Cabernet Sauvignon & Merlot   Vin de culoare purpurie, intensa. Aroma sa de fructe de padure, cu usoare tente de vanilie se integreaza perfect cu alcoolul si aciditatea. Un vin demidulce, complex care poate satisface toate gusturile.

Cabernet Sauvignon & Merlot

Vin de culoare purpurie, intensa. Aroma sa de fructe de padure, cu usoare tente de vanilie se integreaza perfect cu alcoolul si aciditatea. Un vin demidulce, complex care poate satisface toate gusturile.