Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Tectonic_ro

 

Tectonic

 
 
 

Quintesenta TECTONIC este de a oglindi traditia agitata si frumoasa a vinului din Tara Vrancei. Propunerea acestui vin este ca o data servit sa reinvie mireasma si imaginea podgoriilor insorite ce impanzesc fara greseala dealurile acestui tinut. Licoarea vine ca un tribut adus legaturii profunde dintre oamenii locurilor si pamant, munca si strugurii parguiti din care este facut. Placerea gustului si mostenirea darza se vor resimti in fiecare pahar.

 

 
 
Cabernet Sauvignon   Un vin rosu corpolent care prezinta arome complexe de prune, cirese si afine toate invaluite in note discrete de vanilie, tutun si piele. Caracterizat de tanini pronuntati se poate asocia cu preparate de carne rosie si branzeturi maturate.

Cabernet Sauvignon

Un vin rosu corpolent care prezinta arome complexe de prune, cirese si afine toate invaluite in note discrete de vanilie, tutun si piele. Caracterizat de tanini pronuntati se poate asocia cu preparate de carne rosie si branzeturi maturate.

Muscat Ottonel   Vin puternic aromat cu tonuri de piersica coapta. In gura dezvolta arome de fructe confiate si fagure de miere. Este un vin alb sec cu un final proaspat. Se poate asocia cu fructe de mare picante si legume la gratar.   

Muscat Ottonel

Vin puternic aromat cu tonuri de piersica coapta. In gura dezvolta arome de fructe confiate si fagure de miere. Este un vin alb sec cu un final proaspat. Se poate asocia cu fructe de mare picante si legume la gratar.

 

Feteasca Neagra   Cu o culoare rosie granata, vinul surprinde prin arome placute de prune uscate si nuante de scortisoara, vanilie. Datorita maturarii in baricuri taninii fini se armonizeaza perfect cu structura bogata a vinului. Se inlantuie cu cotlete de berbecut, friptura de vanat, branza afumata.  

Feteasca Neagra

Cu o culoare rosie granata, vinul surprinde prin arome placute de prune uscate si nuante de scortisoara, vanilie. Datorita maturarii in baricuri taninii fini se armonizeaza perfect cu structura bogata a vinului. Se inlantuie cu cotlete de berbecut, friptura de vanat, branza afumata.
 

Sarba   Vin cu o aroma specifica Mediteraneeana care dezvolta tonuri de lime si grapefruit. Echilibrat cu o aciditate buna. Se inlantuie cu salate, mancaruri de pui si deserturi usoare 

Sarba

Vin cu o aroma specifica Mediteraneeana care dezvolta tonuri de lime si grapefruit. Echilibrat cu o aciditate buna. Se inlantuie cu salate, mancaruri de pui si deserturi usoare 

Rose 2017   Cu o culoare somon superba, vinul surprinde prin arome complexe de capsune, fragi de padure, coacaze rosii si cirese albe. Elegant cu o aciditate crocanta, suav dar impunator, rose-ul Tectonic poate satisface cele mai intense dorinte.   

Rose 2017

Cu o culoare somon superba, vinul surprinde prin arome complexe de capsune, fragi de padure, coacaze rosii si cirese albe. Elegant cu o aciditate crocanta, suav dar impunator, rose-ul Tectonic poate satisface cele mai intense dorinte.

 

Sauvignon Blanc    Arome patrunzatoare de lime, mar verde, fructul pasiunii si piersica cu usoare note vegetale de ardei gras si agrise, toate completate de o aciditate crocanta si alcool modic.       

Sauvignon Blanc

 Arome patrunzatoare de lime, mar verde, fructul pasiunii si piersica cu usoare note vegetale de ardei gras si agrise, toate completate de o aciditate crocanta si alcool modic.