Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Noctia_ro

 

Noctia

 
 
 

Bufnițele au fost din negura timpurilor venerate și învestite cu înțelepciunea ancestrală. Aceste păsări mistice au puterea de a se apropie doar de persoanele care le împãrtãşesc energia, construind o legãturã aparte.  În folclorul Indian, bufnițele simbolizeazã istețimea şi generozitatea, având totodatã şi importante puteri profetice.

Pãzitoare a întunericului, dotatã cu simțuri evoluate, bufnița, animal totemic şi şamanic, poate acționa ca ghid spiritual puternic, percepând adevãruri inaccesibile multora şi câştigând o înțelepciune superioarã ca urmare a cãlãtoriilor sale prin tenebre.

 

 
 
  Sarba   Sarba este un vin alb sec sprinten cu o aciditate ridicata, culoare galben-verzuie stralucitoare cu un parfum intens de piersici coapte, soc si tuse de trandafiri de dulceata. 

Sarba

Sarba este un vin alb sec sprinten cu o aciditate ridicata, culoare galben-verzuie stralucitoare cu un parfum intens de piersici coapte, soc si tuse de trandafiri de dulceata. 

  Shiraz   Se remarca printr-o culoare rosie violacee intensa. Este un vin robust, corpolent cu tanini pronuntati si aroma fina de mure, coacaze, ardei gras si rozmarin.  .

Shiraz

Se remarca printr-o culoare rosie violacee intensa. Este un vin robust, corpolent cu tanini pronuntati si aroma fina de mure, coacaze, ardei gras si rozmarin.

.

  Roze   Acest vin se remarca prin culoarea sa roze superba; la degustare imbina arome intense si proaspete de capsune, zmeura si citrice, toate invaluite de o aciditate exuberanta.   

Roze

Acest vin se remarca prin culoarea sa roze superba; la degustare imbina arome intense si proaspete de capsune, zmeura si citrice, toate invaluite de o aciditate exuberanta.

 

  Feteasca Neagra   Se remarca printr-o cunoare rosie intensa, cu nuante rubinii iar olfactiv prezinta arome de fructe de padure si condimente dulci. Un vin robust, catifelat cu post gust persistent.

Feteasca Neagra

Se remarca printr-o cunoare rosie intensa, cu nuante rubinii iar olfactiv prezinta arome de fructe de padure si condimente dulci. Un vin robust, catifelat cu post gust persistent.