Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Livia_ro

 

LIVIA

 
 

Livia, un nume rasunator ce aduna puterea celei mai cunoscute ginte romane ce a dainuit de-a lungul îndelungatei traditii latine.
Sub un astfel de caracter deosebit care recunoaște valorile adevarate, vinurile gamei Livia sunt o plăcere exceptionala pentru cei care cauta unicitatea și rafinamentul. Inspirate de nobletea numelui latin, vinurile Livia sunt seci sau demiseci, puternice si rafinate, din soiurile cele mai bune.
Aceste vinuri combina traditia locurilor vrancene cu metodele moderne de vinificatie pentru a crea gusturi subtile si armonioase. Sunt vinuri cu caracter, puternice, cu fructuozitate si unicat – cum este stralucitoarea Sarba.

 

 
 
Cabernet Sauvignon   Inca de la inceput exprima putere si virilitate. Aroma acestui vin dezvolta nuante de vanilie, coacaze negre, si ardei gras. Corpul sau este sustinut de nivelul alcoolului ridicat si taninii pronuntati.

Cabernet Sauvignon

Inca de la inceput exprima putere si virilitate. Aroma acestui vin dezvolta nuante de vanilie, coacaze negre, si ardei gras. Corpul sau este sustinut de nivelul alcoolului ridicat si taninii pronuntati.

Roze   Se remarca in primul rand prin culoarea sa superba. La degustare imbie cu arome intense si proaspete de macese si citrice, cu note degustative de migdale si vanilie. Acest vin demisec este pe deplin un vin cu prestanta si fructuozitate.

Roze

Se remarca in primul rand prin culoarea sa superba. La degustare imbie cu arome intense si proaspete de macese si citrice, cu note degustative de migdale si vanilie. Acest vin demisec este pe deplin un vin cu prestanta si fructuozitate.

Feteasca Alba   Probabil cel mai nobil soi de vin alb romanesc. Culoarea sa galben-verzuie, eleganta este sustinuta de un gust catifelat in care se regasesc aromele florilor de vita-de-vie si magiun de caise

Feteasca Alba

Probabil cel mai nobil soi de vin alb romanesc. Culoarea sa galben-verzuie, eleganta este sustinuta de un gust catifelat in care se regasesc aromele florilor de vita-de-vie si magiun de caise

Merlot   Cu o culoare rosie-granata acest vin imbina arome placute de coacaze negre, prune si note subtile de vanilie si condimente dulci: vanilie, cocos, lemn dulce. Elegant, complex cu un post gust intens.

Merlot

Cu o culoare rosie-granata acest vin imbina arome placute de coacaze negre, prune si note subtile de vanilie si condimente dulci: vanilie, cocos, lemn dulce. Elegant, complex cu un post gust intens.

Sarba   Soi de strugure autohton realizat din incrucisarea vitelor de Tamaioasa Romaneasca si Riesling. Acest vin sec este unul sprinten cu o aciditate ridicata, culoare galben – verzuie stralucitoare si un parfum intens de flori de cires.

Sarba

Soi de strugure autohton realizat din incrucisarea vitelor de Tamaioasa Romaneasca si Riesling. Acest vin sec este unul sprinten cu o aciditate ridicata, culoare galben – verzuie stralucitoare si un parfum intens de flori de cires.

Plavaie   Soi neaos de o culoare verzuie cu arome de flori de tei si mar. Gustul aminteste de zarzare coapte si aciditatea ridicata da senzatii de piper si condimente pe fond vegetal

Plavaie

Soi neaos de o culoare verzuie cu arome de flori de tei si mar. Gustul aminteste de zarzare coapte si aciditatea ridicata da senzatii de piper si condimente pe fond vegetal

Feteasca Neagra   Acest vin se remarca printr-o culoare rosie intensa cu nuante rubinii. Aroma sa complexa se imbina perfect cu aciditatea scazuta. Este un vin robust, catifelat, cu un gust persistent de mure, scotisoara si afine.

Feteasca Neagra

Acest vin se remarca printr-o culoare rosie intensa cu nuante rubinii.
Aroma sa complexa se imbina perfect cu aciditatea scazuta. Este un vin robust, catifelat, cu un gust persistent de mure, scotisoara si afine.

Sauvignon Blanc   Vin alb de culoare galben-verzuie, cu note fine de ananas, papaya, para si note inconfundabile de ardei gras, agrise si piper alb.

Sauvignon Blanc

Vin alb de culoare galben-verzuie, cu note fine de ananas, papaya, para si note inconfundabile de ardei gras, agrise si piper alb.