Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Despre Noi

Misiunea noastra


 

Crama Girboiu este o afacere de familie infiintata in anul 2005 ce detine o suprafata de aproximativ 250 de hectare. Unica prin povestea pe care o spune si prin conditiile climatice caracteristice zonei, Crama Girboiu ofera un omagiu belsugului dat de tinut si specificului viticol Vrancean.

Podgoriile se afla in comuna Cotesti, caracterizata prin conditii climatice favorabile si un sol bogat in minerale, unic in sud-estul României.

 
 
 
 

De când a fost infiintata crama, familia Girboiu gestioneaza toate sectoarele companiei impreuna cu o echipa de experti.  Cu o imbunatatire recenta a sectorului de Vânzari, Marketing si Comunicare, echipa noastra tinde in continuare sa creeze vinuri de calitate superioara.

 
 
 
 

Crama Girboiu doreste sa produca si sa ofere consumatorilor cele mai bune vinuri, renumite prin unicitatea locului si prin soiurile cultivate ale binecunoscutei podgorii de la Coteşti, precum şi de traditia recunoscuta de sute de ani de fabricare a vinului bun.

 
 
 

Aflati mai multe cu blog-ul nostru