Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Tectonic_ro

 

Tectonic

 
 
 

Quintesenta TECTONIC este de a oglindi traditia agitata si frumoasa a vinului din Tara Vrancei. Propunerea acestui vin este ca o data servit sa reinvie mireasma si imaginea podgoriilor insorite ce impanzesc fara greseala dealurile acestui tinut. Licoarea vine ca un tribut adus legaturii profunde dintre oamenii locurilor si pamant, munca si strugurii parguiti din care este facut. Placerea gustului si mostenirea darza se vor resimti in fiecare pahar.

 

 
 
Cabernet Sauvignon Un vin rosu corpulent caracterizat de tanini pronuntati care suporta caracteristicile bogate de fructe:pruna, cireasa, afina, vanilie, tutun si arome de piele. Se poate asocial cu preparate de carne rosie, branza maturate.

Cabernet Sauvignon

Un vin rosu corpulent caracterizat de tanini pronuntati care suporta caracteristicile bogate de fructe:pruna, cireasa, afina, vanilie, tutun si arome de piele. Se poate asocial cu preparate de carne rosie, branza maturate.

Gewurztraminer Un vin echilibrat cu o aroma clara de fructul pasiunii si lichee, si final proaspat. Flamboiant in gura, persistent si viguros. Se poate asocial cu mancaruri asiatice, friptura de somon.

Gewurztraminer

Un vin echilibrat cu o aroma clara de fructul pasiunii si lichee, si final proaspat. Flamboiant in gura, persistent si viguros. Se poate asocial cu mancaruri asiatice, friptura de somon.

Feteasca Neagra Cu o culoare rosie granata, vinul surprinde prin arome placute de prune uscate si nuante de scortisoara, vanilie. Datorita maturarii in baricuri taninii fini se armonizeaza perfect cu structura bogata a vinului. Se inlantuie cu cotlete de berbecut, friptura de vanat, branza afumata.

Feteasca Neagra

Cu o culoare rosie granata, vinul surprinde prin arome placute de prune uscate si nuante de scortisoara, vanilie. Datorita maturarii in baricuri taninii fini se armonizeaza perfect cu structura bogata a vinului. Se inlantuie cu cotlete de berbecut, friptura de vanat, branza afumata.

Sarba Vin cu o aroma specifica Mediteraneeana care dezvolta tonuri de lime si grapefruit. Echilibrat cu o aciditate buna. Se inlantuie cu salate, mancaruri de pui si deserturi usoare 

Sarba

Vin cu o aroma specifica Mediteraneeana care dezvolta tonuri de lime si grapefruit. Echilibrat cu o aciditate buna. Se inlantuie cu salate, mancaruri de pui si deserturi usoare 

Muscat Ottonel Vin puternic aromat cu tonuri de piersica coapta. In gura dezvolta arome de fructe confiate si fagure de miere. Este un vin alb sec cu un final proaspat. Se poate asocia cu fructe de mare picante si legume la gratar.

Muscat Ottonel

Vin puternic aromat cu tonuri de piersica coapta. In gura dezvolta arome de fructe confiate si fagure de miere. Este un vin alb sec cu un final proaspat. Se poate asocia cu fructe de mare picante si legume la gratar.