Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Livia_ro

 

LIVIA

 
 

Livia, un nume puternic ce adună puterea celei mai cunoscute ginte romane ce a dăinuit de-a lungul îndelungatei tradiții latine.
Sub un astfel de caracter deosebit care recunoaște valorile adevărate, vinurile gamei Livia sunt o plăcere excepțională pentru cei care caută unicitatea și rafinamentul. Inspirate de noblețea numelui latin, vinurile Livia sunt seci sau demiseci, puternice și rafinate, din soiurile cele mai bune.
Aceste vinuri combină tradiția locurilor vrâncene cu metodele moderne de vinificație pentru a crea gusturi subtile și armonioase. Sunt vinuri cu caracter, puternice, cu fructuozitate și unicat – cum este strălucitoarea Sarbă.

 

 
 
Cabernet Sauvignon Inca de la inceput exprima putere si virilitate. Aroma acestui vin dezvolta nuante de vanilie, coacaze negre, si ardei gras. Corpul sau este sustinut de nivelul alcoolului ridicat si taninii pronuntati.

Cabernet Sauvignon

Inca de la inceput exprima putere si virilitate. Aroma acestui vin dezvolta nuante de vanilie, coacaze negre, si ardei gras. Corpul sau este sustinut de nivelul alcoolului ridicat si taninii pronuntati.

Roze Se remarca in primul rand prin culoarea sa superba. La degustare imbie cu arome intense si proaspete de macese si citrice, cu note degustative de migdale si vanilie. Acest vin demisec este pe deplin un vin cu prestanta si fructuozitate.

Roze

Se remarca in primul rand prin culoarea sa superba. La degustare imbie cu arome intense si proaspete de macese si citrice, cu note degustative de migdale si vanilie. Acest vin demisec este pe deplin un vin cu prestanta si fructuozitate.

Muscat Ottonel Vin  demisec de culoare galben stralucitor, cu arome complexe de miere si fructe tropicale dulci, echilibrat de o aciditate revigoranta si un alcool modic. Post gust proaspat si lung.

Muscat Ottonel

Vin  demisec de culoare galben stralucitor, cu arome complexe de miere si fructe tropicale dulci, echilibrat de o aciditate revigoranta si un alcool modic. Post gust proaspat si lung.

Merlot Imbina in mod placut arome de coacaze negre si vanilie pe un corp rotund si armonios. Este un vin corpulent, foarte lung, cu accente de gem de prune, vanilie, cocos, ciocolata si lemn exotic.

Merlot

Imbina in mod placut arome de coacaze negre si vanilie pe un corp rotund si armonios. Este un vin corpulent, foarte lung, cu accente de gem de prune, vanilie, cocos, ciocolata si lemn exotic.

Sarba Soi de strugure autohton realizat din incrucisarea vitelor de Tamaioasa Romaneasca si Riesling. Acest vin sec este unul sprinten cu o aciditate ridicata, culoare galben – verzuie stralucitoare si un parfum intens de flori de cires.

Sarba

Soi de strugure autohton realizat din incrucisarea vitelor de Tamaioasa Romaneasca si Riesling. Acest vin sec este unul sprinten cu o aciditate ridicata, culoare galben – verzuie stralucitoare si un parfum intens de flori de cires.

Feteasca Alba Probabil cel mai nobil soi de vin alb romanesc. Culoarea sa galben-verzuie, eleganta este sustinuta de un gust catifelat in care se regasesc aromele florilor de vita-de-vie si magiun de caise

Feteasca Alba

Probabil cel mai nobil soi de vin alb romanesc. Culoarea sa galben-verzuie, eleganta este sustinuta de un gust catifelat in care se regasesc aromele florilor de vita-de-vie si magiun de caise

Feteasca Neagra Acest vin se remarca printr-o culoare rosie intensa cu nuante rubinii. Aroma sa complexa se imbina perfect cu aciditatea scazuta. Este un vin robust, catifelat, cu un gust persistent de mure, scotisoara si afine.

Feteasca Neagra

Acest vin se remarca printr-o culoare rosie intensa cu nuante rubinii.
Aroma sa complexa se imbina perfect cu aciditatea scazuta. Este un vin robust, catifelat, cu un gust persistent de mure, scotisoara si afine.

Sauvignon Blanc Un vin produs din plantatie noua de Petit Sauvignon Blanc – castigator al medaliei de aur la Concours Mondial de Bruxelles 2012.  

Sauvignon Blanc

Un vin produs din plantatie noua de Petit Sauvignon Blanc – castigator al medaliei de aur la Concours Mondial de Bruxelles 2012.

 

 Plavaie Soi neaos de o culoare verzuie cu arome de flori de tei si mar. Gustul aminteste de zarzare coapte si aciditatea ridicata da senzatii de piper si condimente pe fond vegetal

 Plavaie

Soi neaos de o culoare verzuie cu arome de flori de tei si mar. Gustul aminteste de zarzare coapte si aciditatea ridicata da senzatii de piper si condimente pe fond vegetal